Infó

Az infó menüpont vázlatos tartalma:

Termékeink

A Beautik 44-es mérettől egészen 60-is méretig kínál divatos ruhákat női vásárlóinak. A stílust és minőséget szem előtt tartva termékeinket ismert és elismert európai gyártóktól szerezzük be, figyelemmel követve a trend változásait…

Kapcsolat

A kapcsolatfelvételhez szükséges email cím, telefonszám, kapcsolati űrlap

Rólunk

Személyes bemutatkozás

Garanciális feltételek

Amennyiben a megrendelt ruhadarab élőben nem nyerte el a tetszésedet, 8 napon belül indoklás nélkül /eredeti, új, sértetlen állapotábanvisszaküldheted, és mi visszatérítjük az árat. A szállítási költség a vásárlót terheli. Kérjük, hogy ez esetben semmit ne távolíts el a termékről.

Fizetési és szállítási információk

Fizetéssel és szállítással kapcsolatos részletes információk. Amennyiben kérdésed adódna, szívesen állunk rendelkezésedre!

Általános szerződési feltételek

Részletes szerződési feltételek

Adatvédelem

A Szolgáltató tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban vállalatunk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel.

Céginfó

Céginformáció

 

Még nincs hozzászólás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

apteka mujchine for man ukonkemerovo woditely driver.

Hírlevél

Íratkozz fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a következő nyereményjátékunkról és akciós ajánlatainkról, valamint a Próbafülke soronkövetkező eseményeiről.
(Havi 1-2 levelet küldünk)

  • Nálunk minden ruha új és kiváló minőségű!
  • Bármilyen kérdés esetén rendelkezésedre állunk!
  • Gond nélkül cserélünk vagy visszatérítjük a vételárat!
  • Írj nekünk! hello@beautik.hu