Termékeink

A Beautik 44-es mérettől egészen 60-is méretig kínál divatos ruhákat női vásárlóinak. A stílust és minőséget szem előtt tartva termékeinket ismert és elismert európai gyártóktól szerezzük be, figyelemmel követve a trend változásait.

Az általunk forgalmazott márkák egy részénél a gyártó üzletszabályzata tiltja a sértetlen címkével nem a saját üzletében történő értékesítést, ezért még a gyárban a címkéket megjelölik, részben eltávolítják, vagy új címkével helyettesítik. Viszont a gyártó odafigyel rá, hogy a méretezés, az anyagösszetétel, illetve a mosási útmutatóra vonatkozó információ megmaradjon. Az esetek döntő többségében a márkajelzés is egyértelműen felismerhető. A Beautik természetesen garantálja, hogy minden termék új, eredeti és sértetlen.

A címkék állapotáért cserébe a vásárlóink kiváló minőségű, márkás, magyarországi forgalomban sokszor ritkán fellelhető ruhadarabokhoz jutnak hozzá a bolti listaárnál lényegesen olcsóbban.

Természetesen megértjük, ha valaki ragaszkodik a sértetlen címkéhez, pl. ajándék vásárlás esetén. Számos termékünk ép címkével rendelkezik. Erről készséggel adunk felvilágosítást!

Sokan keresnek meg minket azzal, hogy egy–egy elfogyott termékből kapunk-e a jövőben. Bizonyos termékekből lehetséges csak az újrarendelés, éppen ezért javasoljuk, hogy ha beleszeretett egy termékbe mielőbb rendelje meg, ugyanis egy-egy méret gyakran nagyon hamar elfogy.

Jó böngészést kívánunk,

Beautik

Még nincs hozzászólás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

apteka mujchine for man ukonkemerovo woditely driver.

Hírlevél

Íratkozz fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a következő nyereményjátékunkról és akciós ajánlatainkról, valamint a Próbafülke soronkövetkező eseményeiről.
(Havi 1-2 levelet küldünk)

  • Nálunk minden ruha új és kiváló minőségű!
  • Bármilyen kérdés esetén rendelkezésedre állunk!
  • Gond nélkül cserélünk vagy visszatérítjük a vételárat!
  • Írj nekünk! hello@beautik.hu