Garanciális feltételek

Áru visszaküldése

Amennyiben a megrendelt ruhadarab élőben nem nyerte el a tetszésedet, 14 munkanapon belül indoklás nélkül, eredeti, új, sértetlen állapotában visszaküldheted, és mi visszatérítjük az árat. A szállítási költség a vásárlót terheli. Kérjük, hogy ez esetben semmit ne távolíts el a termékről.

Visszaküldés esetén kérjük, hogy a ruhát kellőt gondossággal és figyelemmel hajtsd össze, csomagold be. Amint rendben, sérülésmentesen visszaérkezik a ruha utaljuk az árát.

Amennyiben nem szeretnél méretet cserélni vagy másik ruhát választani visszautaljuk a ruha/ruhák árát. Ebben az esetben az alábbi adataidat szíveskedj megadni: név, bank neve és bankszámlaszám.

Méretprobléma, árucsere

Amennyiben a megrendelt termék mérete nem megfelelő kérjük, mielőbb vedd fel velünk a kapcsolatot. Ha a termékből van megfelelő méret, szívesen kicseréljük azt 14 munkanapon belül. Kérjük, hogy ez esetben semmit ne távolíts el a termékről. Csak eredeti, új, sértetlen árut áll módunkban kicserélni. A szállítási költség a vásárlót terheli, melynek díja 990 Ft, ezért javasoljuk, hogy vásárlás előtt mérd le hasonló fazonú kedvenc ruhadarabodat és vesd össze a mért adatokat a kiválasztott ruha adataival, hogy rögtön a megfelelő méret juthasson el Hozzád! Amennyiben nincs megfelelő méret, az összeg levásárolható vagy akár vissza is térítjük. A kiválasztott ruhával kapcsolatban bármilyen kérdés esetén (pl. méret, mért adatok, fazon stb.) készséggel adunk felvilágosítást.

Garanciális feltételek

Ha már vásároltál tőlünk tudod, hogy ruháink kiváló minőségűek, így normál viselésből származó garanciális problémák gyakorlatilag nem merülnek fel. Amennyiben mégis, kérjük, hogy az elérhetőségeinken jelezd nekünk a problémát. Ha a rendeltetésszerű használat mellett garanciális probléma adódott, 1 hónapon belül levásárolhatod a ruha árát, vagy visszatérítjük az összeget. Ebben az esetben a szállítási költség a vásárlót terheli.
Megköszönjük, ha minél részletesebb információt nyújtasz a visszaküldés okáról, ezzel is segítve munkánkat.

Postázási címünk minden esetben:

- Próbafülke Üzlet – 1137 Budapest, Katona J. u. 2/e

Még nincs hozzászólás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

apteka mujchine for man ukonkemerovo woditely driver.

Hírlevél

Íratkozz fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a következő nyereményjátékunkról és akciós ajánlatainkról, valamint a Próbafülke soronkövetkező eseményeiről.
(Havi 1-2 levelet küldünk)

  • Nálunk minden ruha új és kiváló minőségű!
  • Bármilyen kérdés esetén rendelkezésedre állunk!
  • Gond nélkül cserélünk vagy visszatérítjük a vételárat!
  • Írj nekünk! hello@beautik.hu