Rólunk

Simon Renáta vagyok, a Beautik megálmodója és tulajdonosa.

Az ötlet, hogy plus size divattal foglalkozzam 3 évvel ezelőtt született, amikor az első kislányom születése után csak nagyon lassan sikerült visszanyernem a korábbi alakomat.
Nem éltem meg tragédiaként, hogy nagyobb méretű ruhákra van szükségem, de továbbra is igényem volt rá, hogy csinosan és nőiesen öltözködjek. A vásárlásnál viszont sajnos szembesülnöm kellett a nagyobb méretekre készített alaktalan és zsákszerű ruhákkal, borzalmas mintákkal és fazonokkal.
Azt gondolom, a 44-es méretemmel nem voltam-vagyok különleges méret, mégis sosem találtam stílusban és minőségben megfelelő ruhát. A vásárlást mindig egy traumaként éltem meg, mintha egy másodrangú vásárlóvá váltam volna. Gyakran tapasztaltam az eladó ilyen és ehhez hasonló megjegyzéseit „Ilyen nagy méretet mi sosem tartottunk!”.
Az sem tette örömtelibbé a vásárlást, hogy a nagyobb méreteket rendszeresen az üzlet egy külön területén helyezték el, külön kiemelve “extra méret”. Miért nem vásárolhatok szimplán, ott ahol mások?
A  duci divatra specializálódott üzletekbe sem szívesen tértem be, nevükkel és stílusukkal nem csábítottak a vásárlásra. Egy idő után – hogy elkerüljem a személyes vásárlás okozta feszültséget – elkezdtem a neten felkutatni a plus size webshopokat, de itt sem jártam sikerrel, nem találtam meg azt amire vágytam.
Egy ponton arra jutottam, ha nincs olyan hely ahol én szívesen vásárolnék, hát megcsinálom. Rengeteget kutattam, ötleteltem és terveztem, mire összeállt az a kép, ami az elképzelésemet tükrözi. A legfontosabb szempont azt volt,  hogy akinek ez a stílus tetszik és nálunk vásárol, elégedett legyen. A névválasztásba is bele akartam csempészni a szépséget és a nőiességet. A Beautikban található stílusos és nőies termékeken túl egy közösséghez való tartozást is kínálunk Neked, ahol hasonlóan a divat iránt érdeklődő emberekkel találkozhatsz – online és személyes formában is – és sok-sok pozitív megerősítést és inspirációt kaphatsz a minennapi öltözködésedhez.
Ezekből az érzésekből és tapasztalatokból született meg a Beautik, melyet sok szeretettel és nagy örömmel adunk át Neked!
Nálunk Te vagy a fontos, itt minden Rólad szól! Gyere, nézz körül a Beautikban!

3 Responses => “Rólunk”

 1. Parnaki Ági 2013-07-12 at 15:46 #

  Kedves Beautik!
  Nagyon örülök, hogy alakult egy ilyen cég, aki a plus size-ra is szép anyagokat és igényes szabást kínál. Sok vásárlót és naaagy kollekciót kívánok! Ági

 2. Pataki Beáta 2015-02-09 at 10:51 #

  Kedves Beautik. Tetszik az oldal. Egy problémám azonban van. Web. Szeretem felpróbálni mielőtt felveszem, jól áll e, meg ugye nálunk jönnek mennek a kilók, lehet nem jó a méret.

  • Beautik 2015-03-23 at 09:35 #

   Kedves Beáta! A webshop teljes kínálata, valamint a Vintage ruhákból mintakollekció megtalálható a Próbafülkében, Budapesten, a XIII. Katona J. u. 2/e szám alatt található üzletben. Itt felpróbálhatod a ruhákat, átveheted a webshopban megrendelt termékeket, illetve rendelést is leadhatsz. Nyitva tartás: H-P: 11-19, Sz: 10-14 óra között. Az aktuális készletről érdeklődhetsz telefonon vagy emailben is. Üdvözlettel, Simon Renáta – Beautik

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

apteka mujchine for man ukonkemerovo woditely driver.

Hírlevél

Íratkozz fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a következő nyereményjátékunkról és akciós ajánlatainkról, valamint a Próbafülke soronkövetkező eseményeiről.
(Havi 1-2 levelet küldünk)

 • Nálunk minden ruha új és kiváló minőségű!
 • Bármilyen kérdés esetén rendelkezésedre állunk!
 • Gond nélkül cserélünk vagy visszatérítjük a vételárat!
 • Írj nekünk! hello@beautik.hu