Fizetési és szállítási információkBeautik

A megrendelt termékek árát és a kiszállítás díját több módon is kiegyenlítheted:

  • átutalással
  • bármelyik K&H bankfiókban a számlánkra történő befizetéssel
  • utánvéttel (készpénzzel a futárnak)

Banki adataink: BoraBora Elegancia Kft.

Számlaszám: K&H bank – 10401048-50526970-78671007

Kérjük, hogy átutaláskor a megjegyzés rovatba tüntesd fel a megrendelés azonosítóját. Szállítás Budapestre és vidékre is egyaránt kérhető.
Szállítási címként szerepelhet lakás, munkahely vagy akár GLS CsomagPont is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható.
A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol nagy valószínűséggel tartózkodsz a szállítás várható időpontjában.

Fontos: Kérjük, hogy a megrendelés során munkaidőben /08.00-17.00 óra között/ elérhető kiszállítási címet és telefonszámot adj meg.

Külföldi kiszállítás is lehetséges, kérjük e-mail-ben vedd fel velünk a kapcsolatot: info@beautik.hu

A külföldi kiszállítás díját a mindenkori megrendelése értéke, súlya és a távolság határozza meg. Ezen adatok birtokában tudjuk Neked kiszámolni a kiszállítás pontos költségét. Külföldi kiszállítás esetén a megrendelés és a kiszállítás díját csak átutalással lehet kiegyenlíteni, az összeg megérkezése után adjuk fel a csomagot. A szállítási határidő ebben az esetben: 1,5-2 hét.

A szállítás díja

  • Személyes átvétel – Próbafülke Üzlet, Budapest XIII. ker., Katona József utca 2/e web: www.probafulke.hu – INGYENES
  • Kiszállítás futárszolgálattal – fizetés előre utalással – 990 Ft
  • Kiszállítás futárszolgálattal – fizetés utánvéttel – 1.490 Ft

Minden további csere esetén a kiszállítás díja egységesen 1.490 Ft (utánvét és előre utalás esetében is).

Szállítási határidő

Mivel választékunk rendkívül nagy és több forrásból is származik, az egyes termékek várható szállítási ideje eltérő lehet. A raktárunkban levő termékek szállítási határideje 2-4 munkanap. Amennyiben a gyártótól, készítőtől kell megrendelnünk a terméket, a várható szállítási határidő 2-3 hét. Ha bármilyen okból a szállítás hosszabb időt igényel, ebben az esetben e-mailben vagy telefonon egyeztetjük Veled, hogy a hosszabb megrendelési idő ellenére is fenntartod-e a megrendelést.

Szállítás

Csomagjainkat a GLS futárszolgálat szállítja ki az egész ország területén.  A szállítási idő általában 2-4 munkanap.

A csomag feladását követően SMS-ben vagy emailben értesítőt kapsz a kiszállítás várható dátumáról.

A csomag kézbesítése munkanapokon 8-17 óra között történik. Ezért kérjük, olyan címet adj meg, ahol ebben az időpontban a csomag kézbesítésére lehetőség van.

Amennyiben nem tartózkodsz a megadott címen, értesítést kapsz a csomag újabb kiszállítási időpontjáról. Ha a következő alkalommal sem sikerül a kézbesítés, akkor a csomagod visszaszállításra kerül. Az ismételt, újbóli kiszállítás díja 1.490 Ft (előre utalás és utánvét esetén is), mely minden esetben a vevőt terheli.

Amennyiben GLS CsomagPontban szeretnéd átvenni a megrendelt terméket, itt tudod kikeresni a számodra legközelebbit:

http://www.csomag.hu/csomagpont-kereso

Felhívjuk a figyelmedet, vannak olyan GLS CsomagPontok, ahol csak csomagfeladás lehetséges! Ezt az adott átvevő pont minden esetben jelöli.

Kérjük, amennyiben GLS CsomagPontban szeretnéd átvenni a megrendelésedet, a választott GLS CsomagPont pontos címet a megjegyzés rovatba tüntesd fel. Köszönjük!