PróbafülkeBeautik

Alkalmi nagyméretű, plus size ruhák is a kínáltaban.


Próbafülke

Cím: Budapest XIII. kerület, Katona József utca 2/e

Nyitva tartás: H-P: 12-19, Szo: 10-14, tel: 1 / 791 5645 Web: www.probafulke.hu

A Próbafülke teljesen hagyományos üzletként működik, az utcáról bárki bejöhet, nézelődhet, vásárolhat – nem kell hozzánk bejelentkezni. De annyival több, hogy itt személyesen is át tudod venni, fel tudod próbálni a webshopban megrendelt ruhákat, méretet is tudunk cserélni. Kollégáink hozzáértéssel és kedves türelemmel segítenek a fazonválasztásban, ötletekkel, tanácsokkal segítenek a napi öltözködésben – fordulj hozzájuk bizalommal. Várunk szeretettel!


Kedves Vásárlóink!

Tekintettel a járványügyi helyzetre, egymás és magunk védelmének érdekében márc. 18-tól budapesti üzletünk, a Próbafülke is ideiglenes bezár. Nem tudjuk mikor lesz lehetőségünk újra kinyitni, kérjük figyeljétek az oldalainkat, tájékoztatni fogunk Benneket.

A webshop működik, rendelni tudtok: www.beautik.hu. Az 50%-os akció még mindig tart Folyamatosan töltjük fel a termékeket, ezért érdemes időről időre visszanézni.

Személyes átvételre egyenlőre nincs lehetőség. A csomagokat a GLS szállítja ki, most kicsit lassabb

ütemben a megszokottnál.

Ha nem lett megfelelő a megrendelt termék mérete vissza tudjátok nekünk küldeni, de kérjük a visszaküldés címét minden esetben egyeztessük. Tudunk méretet cserélni – amennyiben rendelkezésre áll -, levásárolhatjátok másra, illetve természetesen a termék ára is visszafizetésre kerül, ha azt kéritek.

Reméljük hamar vissza tudunk állni a megszokott üzletmenetre 🙂 Addig is vigyázzatok magatokra, egymásra és maradjatok otthon <3!

Szeretettel,

a Próbafülke csapata

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a webshop és az üzlet kínálata eltérő! 

A termékekkel kapcsolatban a Próbafülkében is segítenek, de a közvetlenül is kereshetsz bennünket: Üzlet: 1 / 791 5645, hello@probafulke.hu

Két perce a Nyugatitól! A bevásárlóközpont aluljáró oldali bejáratától balra eső lépcső épp a Katona József utcára vezet. Balra a második sarkon találod a Próbafülkét. (Épp a Katona József és a Borbély utca sarkán)

A Próbafülkében a Beautik kínálatán kívül megtalálod még:  Zaana – elegáns és alkalmi plus size divat