RólunkBeautik

Simon Renáta vagyok, a Beautik megálmodója és tulajdonosa.

Az ötlet, hogy plus size divattal foglalkozzam 2012-ben fogalmazódott meg, amikor a második kislányom születése után csak nagyon lassan sikerült visszanyernem a korábbi alakomat.
Nem éltem meg tragédiaként, hogy nagyobb méretű ruhákra van szükségem, de továbbra is igényem volt rá, hogy csinosan és nőiesen öltözködjek. A vásárlásnál viszont sajnos szembesülnöm kellett a nagyobb méretekre készített alaktalan és zsákszerű ruhákkal, borzalmas mintákkal és fazonokkal.
Azt gondolom, a 44-es méretemmel nem voltam-vagyok különleges, mégis sosem találtam stílusban és minőségben megfelelő ruhát. A vásárlást mindig egy traumaként éltem meg, mintha egy másodrangú vásárlóvá váltam volna. Gyakran tapasztaltam az eladó ilyen és ehhez hasonló megjegyzéseit „Ilyen nagy méretet mi sosem tartottunk!”.
Az sem tette örömtelibbé a vásárlást, hogy a nagyobb méreteket rendszeresen az üzlet egy külön területén helyezték el, kiemelve “extra méret”. Miért nem vásárolhatok szimplán, ott ahol mások?
A  duci divatra specializálódott üzletekbe sem szívesen tértem be, nevükkel és stílusukkal nem csábítottak a vásárlásra. Egy idő után – hogy elkerüljem a személyes vásárlás okozta feszültséget – elkezdtem a neten felkutatni a plus size webshopokat, de itt sem jártam sikerrel, nem találtam meg azt amire vágytam:  igazán nőies darabokat.
Egy ponton arra jutottam, ha nincs olyan hely ahol én szívesen vásárolnék, hát megcsinálom. Rengeteget kutattam, ötleteltem és terveztem, mire összeállt az a kép, ami az elképzelésemet tükrözte. A legfontosabb szempont azt volt, hogy az, aki nálunk vásárol, ne csak egy klassz ruhát kapjon, hanem a viselése legyen öröm, különlegesnek és szépnek érezze magát benne. Ezt az érzést pedig a vintage stílusú ruhákban találtam meg, melyek fantasztikus fazonjuk mellett egyszerre újszerűek, frissek és játékosak, stílusosak, szexisek és nem utolsó sorban rendkívül nőiesek.
Így született meg a Beautik, melyet sok szeretettel és nagy örömmel adunk át Neked!
Nálunk Te vagy a fontos, itt minden Rólad szól! Gyere, nézz körül a Beautikban!